De A tot Z van mannelijke stripshows/Chippendales in Nederland

Hier zijn de tips voor het succes van stripclubs:

  1. Ga met de juiste mindset naar binnen: als je een game hebt, weet je dat je veel interessanter en zelfverzekerder bent dan 99% van de klanten die naar deze plek komen. Strippers brengen het grootste deel van hun dienst door met vervelende gesprekken met lamme, voorspelbare mensen. Als je het tegendeel hebt bewezen, zal hij aangenaam verrast zijn je te ontmoeten.
  2. Loop bij het betreden van de club rond met opgeheven hoofd, alsof je deze omgeving kent. Ga nooit op de loer liggen of rondlopen alsof u niet zeker weet waar u moet gaan zitten. Zoek een stoel en ga zitten, bij voorkeur in de buurt van een luidspreker. (Ik zal zo meteen uitleggen waarom.) Ga niet op de “pervert row” zitten (zo noemen de strippers de stoelen voor het podium.)

Kom altijd binnen met swag en wat serieuze dollars. Ik zit liever bij de bar.

  1. Als een stripper die je leuk vindt naar je toe komt, laat hem dan niet op je schoot zitten. Laat hem naast je zitten. (“Wauw, makkelijk thema! Ga naast me zitten tot we elkaar wat beter leren kennen.”) Een eigenwijs, speelse houding gaat een lange weg in de stripclub. Het straalt vertrouwen uit en stelt vast dat je zijn “spel” begrijpt – en zijn script niet gaat volgen.

Ik vind het niet erg als een exotische danseres op mijn schoot zit in een rookruimte buiten. Maar nooit in de club.

Ben het er ook niet mee eens als hij meteen een dansje aanbiedt. Doe alsof je hem niet goed hebt gehoord – doe alsof je denkt dat hij JOU heeft gevraagd om voor HEM te dansen.

Ga nooit dansen, tenzij het je enige kans is om een ​​meisje te isoleren, d.w.z. een alcoholvrije plek. En laat hem dan naast je zitten terwijl je pitcht. Of als u op zoek bent naar een “Buzzer Beater”.

Zeg iets als: ‘Weet je zeker dat je me kunt betalen? Ik reken $ 100 voor drie nummers, en niets aanraken onder de gordel.”

Niet zeker over deze lijn. Een beetje gek. Maar de “spin” is correct.

Vraag hem om naast je te gaan zitten en vraag zijn naam. Hij zal je zijn ‘dansersnaam’ vertellen. (Mercedes, Porsche, Destiny, etc.) Geef hierop nog een speels antwoord zoals; Maar ik zal je vertellen wat als je me je echte naam vertelt, ik je de mijne laat weten. Beloof me gewoon dat je me niet zult stalken of iets raars zult doen.”

Nogmaals, een beetje gek. Ik heb meestal geen problemen met het krijgen van een echte naam van Dancers.

Zeg dit speels, en je zult hem aan het lachen krijgen en hem je echte naam vertellen. Nu begin je de interactie op een echt niveau en haal je hem uit zijn “werk” -geest. Strippers hebben, net als verkopers, een ingeblikt “script” dat ze voor elke klant gebruiken; wanneer je de interactie controleert in plaats van zijn vragen te beantwoorden, kan hij zijn script niet gebruiken en heeft hij geen andere keuze dan eerlijk tegen je te zijn.

  1. Houd je ogen van zijn lichaam af en houd oogcontact. Geef nooit commentaar op hoe goed hij eruitziet; als er iets is, noem hem dan ‘schattig’.

‘Je bent schattig, maar ik kan zien dat je meer hebt dan op het eerste gezicht lijkt. Dus vertel me iets over jezelf dat geen van deze klanten ooit over je zou raden.” (Nogmaals, je stelt jezelf voor alsof je geen klant bent.)

Uitstekende techniek. Wees nooit als een ‘gewone man’.

  1. Wees respectvol voor zijn beroep. Noem het nooit “strippen”; de term die voor hem moet worden gebruikt, is ‘danser’. Zeg (of suggereer) dat je eerder met dansers bent uitgegaan en laat zien dat je bekend bent met zijn beroep. Dan zal ik zeggen: “Het is jammer dat ik met dansers uitging, want ik kan je vertellen dat ik met elkaar zou opschieten.” (Als hij je vraagt ​​”waarom je niet met dansers uitgaat”, wees dan vaag – zeg hem gewoon: “Het is een lang verhaal, ik zal je er een keer over vertellen.” Stel hem dan nog een vraag die hem ertoe aanzet te blijven nadenken en delen.

Nog een goede regel om te gebruiken: “Ik weet dat je hier grappige verhalen moet hebben. Mijn vriendin is een danseres in, en ze vertelde me een aantal hilarische verhalen over de klanten die in deze plaatsen komen.”

Op deze manier wordt het gesprek beter en kun je over je hobby’s zoals films kijken of wedden op onder andere www.casino777.be delen.

Geplaatst in: blog