Huur De Beste Strippers

Heb je ook wel eens gehoord of meegemaakt dat de stripper veel te ver ging in de strip show? Dat zal bij ons zeer zeker niet het geval zijn! De shows die wij geven zijn stijlvol en met een erotische knipoog – stripact huren. Tevens werken wij ook zelfstandig en zijn wij niet aangesloten bij een agentschap zodat je niet te veel betaald voor een stripshow. Heel veel bedrijven huren een stripact in voor hun bedrijfsfeest, ook Waterverzachter Aquagroup deed onlangs beroep op onze diensten.

Leuke limousine en striptease huren voor een leuke feest. Jullie worden op locatie op gehaald en ook weer op locatie afgezet. Voor dat jullie de limousine instappen zal er een mooie rode loper liggen en de champange staat al klaar. Een Limousine huren met een mooie vrouwelijke of mannelijke stripper om jullie rit helemaal compleet te maken.

Stripster Vrijgezellenavond

In een leuke thema outfit bvb: Politie, sexy schoolgirl, Marine act zal de stripper in de limousine stappen en jullie feest kan beginnen! Natuurlijk hebben de strippers nog veel meer andere thema outfits. Limousine huren is ook leuk voor studenten feesten, verjaardagen, bedrijf uitjes en nog veel meer leuke feesten.

Voor wat extra entertainment is het ook mogelijk dat stripper of stripster langer in de limousine kan blijven om met jullie een gezellig drankje mee te drinken en voor leuke foto’s te maken. Tevens is het ook mogelijk om 2 strippers te boeken. En als u geen strippers wilt boeken maar alleen entertainment is dat ook mogelijk.

Striptease Oost-vlaanderen

Jullie rit zal helemaal compleet zijn met onze strippers en of entertainers. De stripper of stripster belt u of de chauffeur van de limousine op als hij / zij er is en zo dat de stripper buiten kan worden opgevangen en in de limousine kan stappen. Houdt u telefoon altijd goed in de gaten. Stripster.

Een striptease show duurt ongeveer 15 minuten. Als de stripper of stripster klaar is word hij / zij weer netjes bij de auto afgezet. Het kan wel eens gebeuren dat een stripper uitloopt door wegwerkzaamheden en omleidingen of zelfs door een andere boeking. Dat kan andersom natuurlijk ook altijd gebeuren.

Stripper Huren – Mannelijke Strippers – Mannelijke Striptease
Speciale wensen of opmerkingenĂ—Bedankt voor de reservering, wij nemen zo spoedig mogeljk via whatsapp contact met je op. Groetjes team Snel stripper hurenĂ—Er is een fout opgetreden bij het versturen van het bericht; probeer het later nog eens. Reserveren.

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Klik op ‘OK’ om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring! Meer informatie Web resultaten Stripper verzorgt voor uw feest, vrijgezellenavond of evenement mannelijke en vrouwelijke strippers door heel Nederland met diverse Striptease acts.

Bij ons kan je al een stripper huren vanaf 170 euro. huurstripper. nl Stripper huren / strippers . Een populaire vorm van entertainment is erotiek. Het van een stripper of erotische danser hoort natuurlijk een beetje bij het standaard idee van een bachelor of bachelorette party. Maar wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Wij beperken ons niet tot alleen maar vrijgezellenfeesten.

Stripteaseuse Verjaardag

Bij strippers service boekt u de mooiste vrouwelijke strippers van het land. Niet alleen zijn deze dames zo mooi als dat ze op de foto`s er uit zien. Maar geven ook striptease shows van ongekende kwaliteit. Of het nu op een verjaardag thuis is, bij u in het cafe, beurs of een andere gelegenheid is, Stripper service heeft over een passende dame voor elke gelegenheid.

Stripper service bied strippers en striptease dansers door heel Nederland. Wij verzorgen al jaren de leukste striptease shows met de mooiste mannelijke of vrouwelijke strippers. Bij stripper service krijgt u precies krijgt wat u wilt en of heeft geboekt. Mocht er onder weg toch iets gebeuren met de stripper of striptease dan zullen wij u proberen direct te bellen en een passende oplossing verzorgen.

Bent u opzoek naar een leuke stripper voor uw feest? Dan bent u bij Beste Strippers aan het juiste adres. Stripster. Wij zorgen ten alle tijden dat u evenement geslaagd is. Zoek niet verder want wij garanderen u ook nog eens de beste prijs van Nederland! Naast onze stripper en stripteaseshows kunnen wij u ook van dienst zijn met andere show. Stripper huren? Hier boek je eenvoudig de leukste strippers!.

 

Geplaatst in: Page